news projects Uncategorized

Naakte Noorderlingen

Maak een naakte start in Amsterdam Noord

estherWat gebeurt er als je in de geschiedenis van een deel van je eigen stad duikt? Dan ontdek je prachtige verhalen en gebeurtenissen die door velen vergeten zijn of misschien wel nooit zijn ontdekt.

De Naakte Noorderling is een virtueel verzamelspel waarbij je ‘naakt’ aankomt in Noord. Door op expeditie te gaan vind je onderweg kledingstukken waarmee je je kunt aankleden. De kleding is verbonden met de plek en wat er op die plek gebeurt of gebeurd is.

Speel het spel op je mobiel door naar www.naaktenoorderling.nl te gaan via de internet browser van je mobiele telefoon. Je zult ontdekken dat Noord meer verborgen juwelen heeft dan je met het blote oog kunt zien. Om het spel te spelen moet je wel in fysiek in Noord zijn natuurlijk…

 

Concept: Esther Verhamme, Arjan Scherpenisse, Victor de Vries en Theo Rijksen

Techniek & uitwerking: Esther Verhamme, Arjan Scherpenisse

 

Met dank aan:
Sander Veenhof en Klasien van de Zandschulp | Zo niet, dan toch Festival

 

naaktenoorderling

facebooktwitter

Comments are closed.

Powered by: Wordpress